Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  فارس از کرمانشاه معاون وزیر و رییس سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پیش از ظهر امروز (۱تیر ماه ۱۴۰۱) با فعالان بخش سینما و هنر استان کرماتشاه دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار تنی چند از فیلم سازان به بیان دغدغه‌های بخش سینما در  کرمانشاه  پرداختند و مهم ترین مشکل را نبود زیر ساخت‌های لازم و کمبود اعتبارات در شهرستان‌ها اعلام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فعالین فرهنگی و سینمایی کرمانشاه، عنوان کردند: حدود ۸۰ درصد سینماهای کشور در تهران و ۱۵ درصد در  سه استان برخوردار وجود دارد و ۵ درصد باقی مانده به سایر استان‌ها اختصاص دارد و این بی عدالتی و عدم توازن در اختصاص سرمایه‌ها اجحاف بزرگی به مردم و هنرمندان است.

در ادامه نشست، دکتر خزایی طی سخنانی، اظهار داشت: دغدغه‌ی فرهنگی در سطح کلان کشوری وجود دارد و به همین منظور سفرهای استانی را در صدر برنامه‌های خود قرار داده‌ایم و در این زمینه از استان های کم برخوردار شروع کرده‌ایم.

وی افزود: دغدغه‌ی سینما در استان‌ها وجود ندارد لذا با حضور مسئولین در تلاش هستیم که مقوله سینما پررنگ تر شود مدیران تنها زمانی می‌توانند به فیلم سازی کمک کنند که به استان‌ها سفر کنند تا از نزدیک با مشکلات فیلم سازی استان‌ها   آشنا شویم.

در این دیدار همچنین، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه طی سخنانی، اظهار داشت: کرمانشاه در حوزه‌ی سینما دچار مشکلات عدیده‌ای است و با توجه به جمعیت ۲ میلیون نفری کرمانشاه تعداد سینما در استان بسیار کم و محدود است.

صفدری تصریح کرد: مردم کرمانشاه در جشنواره فیلم فجر استقبال بی نظیری داشتند و این نشان می‌دهد مردم ما به هنر سینما بیگانه نیستند.

برخی فیلم‌ها بر سر فرهنگ کشور بلا آورده‌اند

دکتر خزایی در حاشیه این نشست و در گفت‌و‌گو با خبرنگاران، اظهار داشت:در برخی آثار سینمایی که در کشور تولید شده است متاسفانه خوراک فرهنگی خوب نداریم و در بلند مدت متوجه خواهیم شد که برخی از این آثار چه بلایی بر  سر فرهنگ کشور آورده‌اند.

وی در ادامه اظهار کرد : حدود ۱۷ فیلم در دوران کرونا بنا به دلایلی به مرحله پخش نرسیده که به سبب تعامل با فیلم سازان قرار است اصلاحاتی صورت بگیرد و آماده‌ی پخش شوند.

 رییس سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: ما نباید امید مردم را در محصولات فرهنگی نا امید کنیم، متاسفانه نگرانی‌هایی بابت محتوا فیلم‌ها وجود دارد؛ برخی از فیلم سازان به بهانه حضور در جشنواره‌های خارج از کشور سخنانی می‌گویند که کارکرد هنرمندانه و سینمایی ندارد بلکه تنها کارکرد سیاسی را به دنبال دارد.

خزایی تصریح کرد: هنرمند نمی‌تواند ابزار دست خارج نشینان باشند بلکه باید در دفاع از ملت و کشور خود و تحریم‌های ظالمانه فعالیت کنند ولی متاسفانه در جشنواره اخیر کن برخی از هنرمندان صحبت‌هایی ارائه دادند که فقط جنبه سیاسی داشت و هدف هم جهت جذب سرمایه یا مهاجرت به کشورهای بیگانه است که در این مورد امور سینمایی حتما برخوردهایی خواهد داشت.

معاون وزیر ارشاد ادامه داد: قرار نیست که هر کسی با سیاه‌نمایی در اینگونه جشنواره‌ها کل نظام را زیر سوال ببرد.

وی در پایان گفت: برخی از هنرمندان اخیرا هم بیانیه سیاسی دادند که اصلا مطالبه‌ی فرهنگی نیست و در تقابل با خواسته‌های کشور است که مطمئنا در این زمینه هم برخورد لازم اتخاذ خواهد شد.

منبع: الف

کلیدواژه: استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۱۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها / تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان سلامت ممنوع است

 سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه شاهد جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها هستیم، گفت: قانون منع تبلیغات کالاهای آسیب‌رسان در رسانه ملی مصوب شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان غذا و دارو، عبدالعظیم بهفر اظهار کرد: قوانین منع تبلیغات کالاهای آسیب رسان به سلامت به مانند حروف والی در زبان عربی هستند که گرچه نوشته می‌شوند، اما خوانده نمی‌شوند، به رغم اینکه قانون منع تبلیغات کالاهای آسیب رسان در رسانه ملی مصوب است و هر سال کالاهای آسیب رسان و غیر مجاز اعلام می‌شوند، اما اجرای جدی این قانون در محاق قرار می‌گیرد و شاهد جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها هستیم.

وی افزود: سرپیچی از این قانون هم به روش‌های مختلف صورت می‌گیرد و ادعاهای غیرواقعی یا اغراق در معرفی محصول پاشنه آشیل بسیاری از تبلیغات است، گاهی عنوان عوض می‌شود، گاهی با ایما و اشاره محصول را تبلیغ می‌کنند که البته در پس این اقدامات، ترس از قانون مشاهده می‌شود، اما با تساهل و مداراهای اخیر برخی از شرکت‌ها و نشان‌های تجاری با چراغ سبز رسانه ملی در چشم قوانین زل می‌زنند و آشکارا و مستقیم مخاطب را به مصرف محصولات آسیب رسان به سلامت دعوت می‌کنند.

سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به برگزاری جلسات مشترک با مسئولان رسانه ملی گفت: در جلساتی که با مسئولان رسانه ملی برگزار کرده‌ایم مهم‌ترین دلیل مدارا با تخلفات تبلیغات کالاهای آسیب رسان به سلامت را کم بودن بودجه و ضرورت اکتساب منابع مالی برای بقا و استمرار فعالیت‌ها اعلام می‌کنند که صحت‌سنجی این موضوع، وظیفه نهادهای بودجه‌ای است، اما هدف نمی‌تواند توجیه‌گر وسیله باشد، شیوع بیماری‌های مختلفی مثل سرطان با مولفه غذاهای مضر مماس است و تغذیه غیر سالم در بسط سبک زندگی اشتباه تاثیرگذار است.

بهفر ادامه داد: یکی از مهم‌ترین ناظران در کنار نهادهای دیگر، سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت است و ما ملزم به برخورد سلبی و حتی قضایی با کسانی هستیم که با تخطی از قوانین سلامت، جامعه را تهدید می‌کنند، اما جامعه نیز باید نسبت به سلامت خود حساس باشد و دست از مطالبه‌گری برندارد.

وی در واکنش به بعضی ادعاهای نادرست در تبلیغات محصولات غذایی تاکید کرد: در حوزه تبلیغات محصولات غذایی گاهی اوقات ادعاهای نادرست و خلاف واقع مطرح می‌شود که بعضی از آنها موضوعیت ندارد؛ به عنوان مثال درج عنوان بدون کلسترول روی روغن‌های نباتی از این دسته تبلیغات محسوب می‌شود، چراکه روغن‌های نباتی در اصل بدون کلسترول است و تنها در روغن‌های حیوانی وجود دارد.

سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: درج عنوان بدون افزودنی روی شیرهای استریل نیز از این دست تبلیغات است، چراکه شیرهای استریل نیازی به افزودنی یا نگهدارنده ندارند، چون داخل آن میکروبی وجود ندارد.

بهفر افزود: بسیاری از اسنک‌ها، روغن‌ها، انواع سس، آب‌میوه‌ها و نوشیدنی‌هایی که به طور مستقیم یا غیرمستقیم، محصول یا شرکت و برند را تبلیغ می‌کنند، غیرقانونی هستند و نباید در رسانه ملی یا هر رسانه دیگر تبلیغات داشته باشد.

وی گفت: یکی از موضوعاتی که در تبلیغات کالاهای آسیب رسان وجود دارد و برخی آن را به عنوان یک چالش به حساب می‌آورند، کلی بودن دستورالعمل تبلیغات است که شاید بهتر باشد نهادهای مرتبط با این موضوع دستورالعمل را با شاخص‌های کمی قابل سنجش و اندازه‌گیری، به روزرسانی و دستورالعمل جدید را با جدیت عملیاتی کنند.

سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: شورای سیاست‌گذاری سلامت صدا و سیما هم به عنوان فصل مشترکی در پیشبرد اهداف سلامت محور، می‌تواند در احیای اجرای قانون منع تبلیغات محصولات آسیب رسان به سلامت در رسانه ملی نقش ایفا کند و ما هم آمادگی داریم تمام امکانات خود جهت اشاعه فرهنگ سلامت را در اختیار نهاد مهم اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی کشور قرار دهیم.

کد خبر 749643

دیگر خبرها

  • چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم پکن
  • بازدید از اداره اتباع استان گلستان
  • افزایش نگرانی اسرائیل از قرار گرفتن در لیست سیاه سازمان ملل
  • دستگیری اراذل و اوباش در جنوب تهران
  • دستگیری ۲ شرور که در محله فلاح تهران قدرت‌نمایی کردند
  • تمام اتباع مجاز ساماندهی می‌شوند 
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت
  • جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها / تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان سلامت ممنوع است
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت/ عکس
  • اعلام اولویتهای تولیدی از سوی رئیس سازمان سینمایی