Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه معاون وزیر و رییس سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پیش از ظهر امروز (۱تیر ماه ۱۴۰۱) با فعالان بخش سینما و هنر استان کرماتشاه دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار تنی چند از فیلم سازان به بیان دغدغه‌های بخش سینما در  کرمانشاه  پرداختند و مهم ترین مشکل را نبود زیر ساخت‌های لازم و کمبود اعتبارات در شهرستان‌ها اعلام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فعالین فرهنگی و سینمایی کرمانشاه، عنوان کردند: حدود ۸۰ درصد سینماهای کشور در تهران و ۱۵ درصد در  سه استان برخوردار وجود دارد و ۵ درصد باقی مانده به سایر استان‌ها اختصاص دارد و این بی عدالتی و عدم توازن در اختصاص سرمایه‌ها اجحاف بزرگی به مردم و هنرمندان است.

در ادامه نشست، دکتر خزایی طی سخنانی، اظهار داشت: دغدغه‌ی فرهنگی در سطح کلان کشوری وجود دارد و به همین منظور سفرهای استانی را در صدر برنامه‌های خود قرار داده‌ایم و در این زمینه از استان های کم برخوردار شروع کرده‌ایم.

وی افزود: دغدغه‌ی سینما در استان‌ها وجود ندارد لذا با حضور مسئولین در تلاش هستیم که مقوله سینما پررنگ تر شود مدیران تنها زمانی می‌توانند به فیلم سازی کمک کنند که به استان‌ها سفر کنند تا از نزدیک با مشکلات فیلم سازی استان‌ها   آشنا شویم.

در این دیدار همچنین، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه طی سخنانی، اظهار داشت: کرمانشاه در حوزه‌ی سینما دچار مشکلات عدیده‌ای است و با توجه به جمعیت ۲ میلیون نفری کرمانشاه تعداد سینما در استان بسیار کم و محدود است.

صفدری تصریح کرد: مردم کرمانشاه در جشنواره فیلم فجر استقبال بی نظیری داشتند و این نشان می‌دهد مردم ما به هنر سینما بیگانه نیستند.

برخی فیلم‌ها بر سر فرهنگ کشور بلا آورده‌اند

دکتر خزایی در حاشیه این نشست و در گفت‌و‌گو با خبرنگاران، اظهار داشت:در برخی آثار سینمایی که در کشور تولید شده است متاسفانه خوراک فرهنگی خوب نداریم و در بلند مدت متوجه خواهیم شد که برخی از این آثار چه بلایی بر  سر فرهنگ کشور آورده‌اند.

وی در ادامه اظهار کرد : حدود ۱۷ فیلم در دوران کرونا بنا به دلایلی به مرحله پخش نرسیده که به سبب تعامل با فیلم سازان قرار است اصلاحاتی صورت بگیرد و آماده‌ی پخش شوند.

 رییس سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: ما نباید امید مردم را در محصولات فرهنگی نا امید کنیم، متاسفانه نگرانی‌هایی بابت محتوا فیلم‌ها وجود دارد؛ برخی از فیلم سازان به بهانه حضور در جشنواره‌های خارج از کشور سخنانی می‌گویند که کارکرد هنرمندانه و سینمایی ندارد بلکه تنها کارکرد سیاسی را به دنبال دارد.

خزایی تصریح کرد: هنرمند نمی‌تواند ابزار دست خارج نشینان باشند بلکه باید در دفاع از ملت و کشور خود و تحریم‌های ظالمانه فعالیت کنند ولی متاسفانه در جشنواره اخیر کن برخی از هنرمندان صحبت‌هایی ارائه دادند که فقط جنبه سیاسی داشت و هدف هم جهت جذب سرمایه یا مهاجرت به کشورهای بیگانه است که در این مورد امور سینمایی حتما برخوردهایی خواهد داشت.

معاون وزیر ارشاد ادامه داد: قرار نیست که هر کسی با سیاه‌نمایی در اینگونه جشنواره‌ها کل نظام را زیر سوال ببرد.

وی در پایان گفت: برخی از هنرمندان اخیرا هم بیانیه سیاسی دادند که اصلا مطالبه‌ی فرهنگی نیست و در تقابل با خواسته‌های کشور است که مطمئنا در این زمینه هم برخورد لازم اتخاذ خواهد شد.

انتهای پیام/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: معاون وزیر ارشاد کرمانشاه اخبار کرمانشاه مهاجرت بازیگران سیاه نمایی استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۱۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد

به گزارش «نماینده»، همایون سامه یح در مورد وضعیت ناخوشایند پرستاران، گفت: طی چهار سال گذشته کمیسیون بهداشت و درمان مجلس چندین مرتبه جلسات مختلفی با مسئولان مربوطه در خصوص وضعیت معیشت پرستاران و مهاجرت آنها برگزار کرد تا بتواند این مسئله را ریشه‌ای پیگیری کند.

نماینده مردم کلیمیان در مجلس یازدهم با انتقاد از تورم حاکم در جامعه، افزود: امروز تنها پرستاران و کادر درمانی گلایه مند وضعیت نامناسب حقوقی خود نیستند، شرایط اقتصادی به گونه‌ای است که کارمندان، کارگران و سایر گروه‌های شغلی دیگر از کوچک شدن سفره‌های خود ناراضی هستند، امیدواریم تیم اقتصادی دولت اقدامی عاجلی برای حل مشکلات اقتصادی کشور داشته باشند تا حقوق دریافتی عموم جامعه کفاف مخارج زندگی آنها را بدهد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: زمانی که حقوق کارمند یا کارگری 10 میلیون تومان است و از این مبلغ حدود 9 میلیون آن برای اجاره بهای منزل استیجاری پرداخت می‌کند، چاره‌ای جز انتخاب شغل دوم و سوم و حتی تخلف را ندارد، همه این گزینه‌ها منجربه ایجاد مشکلات متعدد در طولانی مدت خواهد شد.

تناسبی بین حقوق دریافتی و تورم نیست

وی با بیان اینکه در چند سال اخیر حقوق‌ها متناسب با تورم جامعه نبوده است و همین مسئله مشکلات متعددی را در کشور ایجاد کرده است، یادآور شد: با تمام هشدارهایی که در خصوص عدم تناسب حقوق و تورم در جامعه شاهد هستیم امیدواریم دولت و مسئولان اقتصادی راهکار متناسبی برای این مهم داشته باشند.

افزایش درآمد، رشد صادرات، ورود ارز و رشد نقدینگی بهترین راهکار حل مشکلات اقتصادی است

نجف آبادی با ابزار امیدواری برای برداشته شدن تحریم‌ها خارجی بر علیه ملت ایران که معیشت آنان را تحت تاثیر قرار داده، گفت: بهترین راهکار کاهش مشکلات معیشتی گروه‌های مختلف شغلی افزایش درآمد، رشد صادرات، ورود ارز و رشد نقدینگی است که می‌تواند بسیاری از مسائل و مشکلات عنوان شده را هم پوشانی کند.

نماینده مردم در مجلس یازدهم تاکید کرد: بر اساس نیاز کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای اروپایی به خدمات بهداشتی و درمانی به خصوص پرستاری، منجر به مهاجرت و یا پذیرش پرستاران ما می‌شود که آنان با مهاجرت می‌توانند امکانات و درآمد بسیار بهتری برای خود رقم بزنند.

کمبود پرستار در کشور جدی است

وی در خصوص تحلیل کمبود پرستاران با توجه به روند فعلی در کشور، گفت: در واقع ما چندین مرتبه به سازمان نظام پرستاری مراجعه کرده و در مورد کمبود پرستار نسبت نیاز کشور و سوء استفاده از پرستاران در بخش خصوصی به دلیل پایین بودن حقوق آنها تذکر داده‌ایم؛ امروز کادر درمانی در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند.

این نماینده مجلس با انتقاد از افزایش پرستاران بیکار در جامعه، یادآورشد: متاسفانه دولت با مشکل تامین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوء استفاده می‌شود.

بودجه‌ای برای افزایش حقوق پرستاران نیست

وی با تاکید بر نبود بودجه برای افزایش حقوق پرستاران، اظهار داشت: دولت، مجلس و نظام پرستاری بر این عقیده هستند که باید حقوق پرستاران افزایش یابد اما زمانی که توان دولت در این حد است چه انتظاری می‌توان داشت.

نجف آبادی در پایان با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی درکشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادردرمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

دیگر خبرها

  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری
  • آغاز موج جدید مهاجرت خلبانان ایرانی
  • الگوی مهاجرت دانشمندان در جهان چیست؟ / فاصله جغرافیایی کم‌تر؛ احتمال انتقال دانش بیشتر
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • تعطیلی سینما‌های سراسر کشور در روز شنبه
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت/ عکس
  • اعلام اولویتهای تولیدی از سوی رئیس سازمان سینمایی
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس